Information in English

Mat med smak av egne urter

I Yttervik får du servert mat fra eget kjøkken og så fremt det er mulig skaffer vi råvarer lokalt, helst økologiske og bruker egne urter til smaksetting av maten. Måltidene er satt sammen etter årstid og tilgjengelige ingredienser. Vi legger vekt på «husmorens kost» og dens tradisjoner, men med inspirasjon fra det internasjonale kjøkken.

Vi legger alltid vekt på kundens ønske når vi tar imot en bestilling. Skulle kunden ha spesielle ønsker angående serveringen gjør vi vårt ytterste i å tilfredsstille dette ønske. Ellers kan vi komme med forslag på menyer og vi diskuterer oss frem til det som måtte passe best i de ulike anledninger.

Noen menyforslag:

Forretter:

Hovedretter:

Hasselbackpoteter, rosmarinsauterte poteter, fløtegratinerte poteter, salviepoteter eller kokte poteter. Grønnsaker etter årstid og saus som passer til retten

Desserter: