Back to basic

Tilbake til livet - 

pakker for bedrifter og private!

Med dette oppholdet ønsker vi å ta deg med tilbake til livet. Til stillhet og åpen himmel i naturskjønne områder. En reise inn i deg selv, mentalt, fysisk, kreativt og ernæringsmessig. Alt dette på en dag eller flere dager. Forhåpentligvis vil vi gi deg inspirasjon som du kan bruke i andre sammenhenger. Dette opplegget passer for vennegjenger, bedrifter og workshops. Det kan vare fra 1 til 5 dager, alt etter hvor dypt dere vil gå. 

Vennepakke

Yttervik kan tilby alt dere trenger for en herlig sammenkomst i en stress fri arena. God mat, god drikke, senkede skuldre, overnatting og spennende aktiviteter. Om dere ønsker en eller flere overnattinger bestemmer dere, men vi har kapasitet til 20 personer fordelt på 10 rom. 

Bedriftspakke

Trenger de ansatte og bedriften din en pause fra hverdagen? Hos oss kan vi sy sammen en pakke som gjør at dere blir bedre kjent, får nye opplevelser sammen og høste impulser fra oss som er her og gjerne vil gi dere noe. Trenger dere overnatting så kan vi også tilby dette med 20 personer fordelt på 10 rom. 


Møtepakke

Om du ønsker en stille arena for å jobbe sammen et prosjekt, så kan kanskje de trivelige lokalene i fjøset eller Trønderlåna ved Yttervik by på det du trenger. God mat, imøtekommende vertskap og god atmosfære kan være rammen rundt ditt oppdrag. Vi har sett nok av stressa møtedeltagere. Ei god økt med yoga før møte får dere til å lande og komme i kontakt med dere selv. Det fører til et bedre møte i etterkant med mer tilstedeværelse. Trenger dere flere dager kan vi også tilby overnatting. 

Kreativitet/Yoga/matpakke

Det er langt i fra den tradisjonelle matpakken dere skal få her, men derimot en kraftfull pakke som gjør dere mer kjent med kroppen deres. Gjennom yogaøvelser, meditasjon, kreativt workshop og riktig mat, teoretisk og praktisk, vil vi fylle på lagrene med kunnskap som gjør dere bedre i stand til å forebygge dere selv mot sykdommer og skader, heller enn å vente på å reparere.  

Yoga, Kosthold og helse, Personlig oppfølging  på trening/yoga og mat, Foredrag/inspirasjon, Kreativitet, Eteriske oljer, turer i frisk luft, Meditasjon, Paintball, Besøk på kreativt kunstnerkollektiv, Ølsmaking med lokalt øl sammen med lensmannen fra 1800-tallet er noe av det vi kan tilby.

Om oss

ANE kaster ingenting, hun lager heller noe fint av det. Sammen med henne kan selv de mest klønete tommeltotter skape kreative kolleksjoner ut av gamle tekstiler og skrammel. Med hennes filosofi og kreative formidlerevner får hun alle til å tro at de er skapende mennesker, ikke bare i forhandlinger, salg og store avgjørelser. Det er på sin plass i samfunnet i dag at vi omformer, i stede for å kjøpe nytt.   

TORA hjelper til å finne en indre fred, med sin behagelige, men glade væremåte. Hun bruker teknikker innen meditasjon og enkel yoga, men trenger dere utfordringer så stopper ikke det Tora. Som yoga instruktør og personlig trener kan hun være tilstede for hver og en av dere, uansett skavanker eller ekstreme utfordringer.  I tillegg bruker alle tre doTerra oljer for å styrke cellefabrikken i den forunderlige kroppen vår.

ÅSLAUG med sitt brennende engasjement for rein og næringsrik mat vil gjennom retreaten servere mat som styrker kroppen, nærer tarmen og klarner hjernen. Om dere ønsker, kan dere være med å lage maten, men om dere heller vil få den servert så gjør vi det slik. Som utdannet kostholds veileder fra TMS, kan hun tilrettelegge slik at de som ønsker det kan få personlig veiledning underveis og oppfølging i etterkant av oppholdet.