doTerra

Kraften av eteriske oljer

ETERISKE OLJER fra doTerra

Jeg har vokst opp med eteriske oljer. Det duftet urter på hele gården. Tørkeskapet som var i kjelleren sendte ut en aroma i hele huset som ga en velvære i heimen. "I dag tørker pappa løpestikke, i går var det peppermynte." Urtene har fulgt meg siden da og jeg bruker alltid litt urter i maten så fremt jeg har tilgjengelig, gjerne ferske, men også tørka.

Så kom jeg over disse eteriske oljene fra doTerra og endelig kunne jeg ta i bruk enda mer av disse virkestoffene som er så uendelig sterke i urter, planter og blomster. Nå har jeg virkelig mitt eget lille apotek, for de gjør underverker for både kropp og sjel. Har ungene vondt i magen fyller jeg en kapsel med Digest Zen, får ikke minstejenta sove så smører jeg litt lavendel under føttene, har fotballspilleren vondt for å puste så kjører vi på med litt Breath eller peppermynte. 

Når alle kommer hjem og middagen er klar sender diffuseren ut en blanding av oljer som senker stressnivået og roer cellene....

Det høres kanskje romantisk ut, men sannheten er at det faktisk er slik det er. Disse oljene får ingen ta fra meg.


Hva er eteriske oljer?

Hvis du noen gang har kjent duften av en rose så har du opplevd de aromatiske egenskapene til eterisk olje. Disse naturlig forekommende, flyktige aromatiske forbindelsene finnes i frø, bark, stengler, røtter, blomster og andre plantedeler. De kan være både aromatiske og kraftig duftende. Eteriske oljer gir plantene sine karakteristiske lukter, beskytter plantene og spiller en viktig rolle i bestøvningen. I tillegg til at de har egenskaper som er viktige for plantene selv, så har disse oljene lenge vært brukt til matlaging, skjønnhetsbehandling og helsepraksis.

Hver doTERRA olje blir nøye og grundig testet ved hjelp av den strenge CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ®kvalitetsprotokollen. Erfarne oljebrukere har anerkjent den overlegne kvaliteten for naturlighet, renhet og terapeutiske virkning.  

Oljene kan brukes internt, dvs vi kan svelge de i en kapsel el dryppe de feks under tungen. Andre kan smøres direkte på huden og noen kan brukes i matlagingen.  

Favorittoljen!!

Har du lyst til å lese mer om doTerra eller bestille noen oljer:  

Ta kontakt om du lurer på noe: