Eteriske oljer av blomster, urter og trær.

Urter har nesten alltid vært en del av mitt liv. Da jeg var mindre luktet det godt i huset hver gang min far tørket store mengder urter i sin tørke i kjelleren. Lukten spredde seg i hele huset og vi ble nok ubevisst påvirket av de ulike aromaene. 

Siden har jeg brukt urter i mat ved de fleste anledninger. De gir måltidet en ekstra  dimensjon, i tillegg gjør de så godt for fordøyelsen vår. I Yttervik har vi mye urter til bruk i maten for våre gjester. Og urtene er i nærheten av kjøkkenet og gjestene. Lett tilgjengelig for kjøkkenpersonalet og til glede for våre gjester. Med doTerra sine rene og fantastiske oljer har vi nå et enda større utvalg og enda mer kraftfulle smaker. 

doTerra er i mine øyne renhet, i form av naturlige og sterkt konsentrerte oljer. De er potente, virksomme og fantastiske! Selskapet doTerra jobber i tillegg med humane prosjekter over hele verden.  De går inn til hver enkelt produsent og gir de opplæring, støtte og en jobb de kan være stolt av og trives med. Jeg elsker disse oljene og bruker de til alt. De er mitt parfymeri, mitt apotek, min vaskebeholdning, min luftrenser og de smaksetter maten min. Jeg vet at jeg kan stole på oljene og de gir meg rom til å redusere giftstoffene i alt jeg omgir meg med. Om du ønsker å lese mer om oljene og selskapet doTerra så gå inn på linken nedenfor. Du vil aldri komme til å angre på en oljeflaske! 

Lurer du på om dette er noe for deg:

 • Ønsker du å fjerne giftstoffer fra livet ditt, som feks kosmetikk og vaskemidler?
 • Ønsker du et renere inneklima?
 • Ønsker du og minske bruken av smertestillende preparater?
 • Skulle du like å holde ungene og deg selv frisk fra alskens virusangrep?
 • Er magen din i ubalanse uten at du helt vet hvorfor? 
 • Liker du å eksperimentere med gode smaker i mat? 
 • Ønsker du en spennende hobby eller en lidenskap for noe?
 • Hva med å høyne dine frekvenser på det emosjonelle plan? 
 • Sliter du med søvn? Betennelser? Stress? Uklarhet? Ubalanse i livet? Mye plager?

Jeg har brukt disse oljene i over et år og jeg ville ikke gått ut å anbefalt de videre uten å bli ordentlig kjent med de først. Nå kan jeg gå god for at disse oljene er rene og bærekraftige. Både opplevelse, smak, aroma, virkestoffer og bruksverdi har nådd helt nye høyder.

Om du ønsker å prøve disse oljene så anbefaler jeg deg å sette deg godt inn i alt de kan brukes til. Du vil få tilgang til ulike facebookgrupper og linker til fyldig informasjon om alle oljene. Jeg vil være her og hjelpe deg på veien. 

Ønsker du å bestille oljene så følg denne oppskriften:           Evnt kontakt meg og jeg hjelper deg.

 1. Gå til denne siden: https://www.mydoterra.com/YTTERVIKDOTERRA
 2. Velg Join & Save.
 3. Skroll ned og velg Join doTERRA
 4. Velg Europe, og deretter Norway.
 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
 6. Krysser du av for Wellnes advocate (da har du mulighet til å selge til andre) og Continue
 7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.
 8. Enroller ID skal være 5372211. Trykk verify for å se at det er Åslaug Bratberg.
 9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway eller Basic essential kit. Du velger dette og går videre til betaling.  

Vil du lese mer om doTerra og hva de står for så gå inn på linken nedenfor:

Har du spørsmål, el har du lyst til å jobbe med meg, så ta kontakt i dag: