HELSERETRATE for 10-20 personer

2 til 5 dager 

Finn indre ro i Yttervik

I idylliske Yttervik er det fredelig og rolig. Det finnes tid til de gode samtalene, enten med oss som veiledere eller med hverandre. Naturskjønne områder byr på tilrettelagt aktivitet eller rusletur i skogen. 


Åslaug Bratberg er utdanna kostholdsveileder og vil være sammen med dere så mye som mulig og selvfølgelig sørge for at dere får god og næringsriktig mat gjennom hele oppholdet.    

Tora Altin er utdanna yoga instruktør og personlig trener. Hun vil også være til stede hele tiden for instruksjon og veiledning.

Sammen med oss kan du få fem dager fylt med personlig omsorg og veiledning. Vi vil være her for deg! Ikke nok med den, men etter endt opphold får du tilgang til en portal hvor vi fortsatt kan følge deg opp slik at du ikke faller ut.

Mat for sterkere helse

Jeg, Åslaug, har selv erfart på kroppen hva det vil si å sette av tid til meg selv. Det handler ikke om at jeg skal ha tid til shopping eller fornøyelser. Selvfølgelig litt av det også innimellom, men det handler om å ha tid til å ta vare på egen helse. 


Da må en sette av tid til å lage mat fra bunnen av, handle inn de riktige råvarene og ikke minst ha kunnskap om hva som er bra for min kropp. Vi er alle så forskjellige og det er det som gjør alt så vanskelig. 

Jeg kan hjelpe deg og finne de riktige knappene og trykke på som gjør at du kan spise deg til en sterk helse.

Med min kunnskap og din åpenhet så kan vi sammen finne en god vei for deg å følge resten av livet. 

Yoga, trening og meditasjon

Jeg, Tora, måtte bruke litt tid på å finne meg selv. Ungdomstid og usikkerhet førte meg til Spania for yogautdannelse. Jeg har aldri angret. Det ga meg en ro og en indre glede jeg har hatt med meg hver dag etter dette.


Etterhvert tok jeg også personlig trenerutdanning og har stor glede av å hjelpe folk opp av sofaen og ut på veien igjen. På en vei som jeg håper at de kan benytte seg av resten av livet. 
Når en livsstil skal legges om så trengs det at noen ser hva du trenger av utfordringer og oppfølging.

Jeg vil gjerne hjelpe deg opp av stolen. Kanskje trenger du bare rolige yogaøvelser i starten, men etterhvert som kostholdet endres og trening kommer inn som en naturlig del av hverdagen, øker også energien til å trene enda hardere. Det er rett og slett lykkerus! 

Innhold på dagene:

Dag 1:

Velkommen, innkvartering og lunsj

Bli kjent, info og program

Inspirasjonsforedrag

Dag 2: 

Morgenyoga før frokost

Inspirasjonsforedrag av Åslaug

Inpsirasjonsforedrag av Tora

Lunsj med pause

Praktisk matsekvens

Trening

Pause

Middag og tid for de gode samtalen

Dag 3: 

Morgenyoga før frokost

Inspirasjonsforedrag av Åslaug

Inpsirasjonsforedrag av Tora

Lunsj med pause

Praktisk matsekvens

Trening

Pause

Middag og tid for de gode samtalen

Dag 4: 

Morgenyoga før frokost

Inspirasjonsforedrag av Åslaug

Inpsirasjonsforedrag av Tora

Lunsj og avslutning

Avreise

Oppfølging og fortsettelsen

Etter disse dagene er vi blitt godt kjent med deg og vi vil gi deg en treningsplan og en kostholdsplan som du kan følge i ettertid. Etter en stund tar vi en oppfølgingstime på nett hvor vi hører hvordan det går og gir deg tips og triks for videre arbeid. 

Du får være med i en lukket facebookgruppe med andre som har vært med på kurs gjennom oss. Her kan deltagerne inspirere hverandre og vi kan svare på spørsmål. 

BOOK EN HELSERETRATE I DAG:

Send oss dine kontaktdetaljer og du kommer til å høre fra oss ganske snart.