KURS

Denne sure vaffel-lignende massen har blitt "inn" igjen. Så "inn" at den tilsettes brød sammen med mye annet rart for at vi skal tro at vi får i oss noe som er bra for oss. Da kornet kom inn i menneskenes spisevaner brukte de teknikker for å behandle kornet slik at tarmen skulle klare å håndtere det nye matemnet.

På dette minikurset baker vi brød og smaker oss frem med lokalt urkorn. I tillegg må vi snakke litt om hva brød og kornprodukter faktisk skaper av trøblete mager og forstyrret kropper.

Sitat fra kursdeltager: Plutselig fikk jeg troa på at baking med surdeig ikke er noe komplisert greie.

Kr 1200,- pr pers

Neste kurs har oppstart: 

Tidligere fermenterte de grønnsakene om høsten fordi de ikke hadde frysere og store kjølerom å lagre all matvarene i. Å melkesyregjære grønnsakene var en fin måte å ta vare på vitaminene og næringen til harde vintermåneder. Men dette var mer enn en konserverings måte.

I dag er de bakteriene som dannes under denne fermenteringsprosessen viktig for en underernært tarm. Dette er supermat for de gode bakteriene i fordøyelsessystemet vårt.

Sitat fra kursdeltager: Oj! Dette var jo mye enklere og smakte mye bedre enn jeg trodde.

Kr 990,- pr pers

Neste kurs har oppstart: 

Kraft er i vinden igjen og dette er også en gammel tradisjon som vi tar til oss med hele vårt hjerte. Og det er ikke uten grunn at bestemors og oldemors gamle skatter har en verdi. I dagens næringsfattige kosthold skriker kroppene våre etter den næringen som finnes i slike gamle teknikker.

Dette er et kurs om kraften i kraft! Vi koker kraft og lager supper. Smarte tips og triks for lettvinte middager med kraftfull næring til hele familien. Også må vi snakke litt om kroppens behov for dette smarte matemne...

Sitat fra kursdeltager: Dette var et spennende kurs hvor teori og praksis viste at kraft er kraftig!

Kr 990,- pr pers

Neste kurs har oppstart: 

Måltider satt sammen slik at kroppen jubler!

Hvor ofte tenker du på at måltidet er satt sammen slik at kroppen blir fornøyd og tilfreds etter et måltid? Ikke sikkert det er så ofte. Ikke sikker du helt hva som skal til heller for at kroppen er fornøyd. Her er vi jo alle forskjellige, men noen holdepunkter kan vi gå etter. På dette kurset gir jeg deg tips og triks til at måltidene dine blir mer balanserte i forhold til hva kroppen ønsker. Vi lager frokoster, lunsjer og middager som gir et stabilt blodsukker. Noe du kan ta med i farta, enkle triks for at ungene skal få i seg litt mer næring og rare koblinger som du sikkert aldri har tenkt på før. 

Innføringskurs i eteriske oljer


Godiskurs

Er du glad i godsaker, kjeks, sjokolade og godterier, men skulle ønske at du ikke var det? Kanskje dette kan være et kurs der du får tilfredsstilt godisbehovet ditt med sunne råvarer som bygger kroppen opp i stede for ned. Her skal vi lage godterier og kaker som er bra for både deg og barna