Spinatvaffel med gode omega 3 kilder
Spinat er en veldig komplett grønnsak og jeg bruker det i mye, også i vafler! Den inneholder mange av de viktige vitaminene og mineralene vi trenger, i tillegg til at den inneholder proteiner. Spinat kan spises rå el kokt/stekt. Videre i denne oppskriften tilsetter jeg gode omega 3 fettstoffer i form av ansjos. Merkelig vaffel, men full av god næring, så kjør på! Ansjos inneholder i tillegg til gode omega 3 kilder, en god del kalsium og vitamin D. Chiafrøene inneholder gode vegetabilske omega 3 kilder. Egget fyller ut med mer proteiner og Fiber Husk bidrar med rent og godt fiber fra psylliumfrøskall. Gelestoffene (vannløselige fiber) fra fiberhusk smører fordøyelsen og øker volumet i tarmen. Altså noe riktig godt for tarmen og jobbe med :-)
Alt dette gode for kroppen i en enkel og kjapp vaffel! Nyt!


Dette trenger du:
3 kuler tint frossen spinat el to never fersk
1 egg
1 stor ss cottage cheese el creme fraishe
1 ss Fiber Husk
Ca 1/2 dl revet parmensanost
1/2 ts bakepulver
1 filet ansjos (trenger ikke salte da)
1 ss chiafrø
Krydre gjerne med litt chiliflak og pepper om du liker det. Uraffinert salt om du velger bort ansjosen.
La deigen stå å svelle i 5-10 min. Stek i vaffeljern til de er gylne og fine.
Dander med smør, god salat og pålegg.
NYT!