Spinatvaffel med gode omega 3 kilder

Spinat er en veldig komplett grønnsak og jeg bruker det i mye, også i vafler! Den inneholder mange av de viktige vitaminene og mineralene vi trenger, i tillegg til at den inneholder proteiner. Spinat kan spises rå el kokt/stekt. Videre i denne oppskriften tilsetter jeg gode omega 3 fettstoffer i form av ansjos. Merkelig vaffel, men full av god næring, så kjør på! Ansjos inneholder i tillegg til gode omega 3 kilder, en god del kalsium og vitamin D. Chiafrøene inneholder gode vegetabilske omega 3 kilder. Egget fyller ut med mer proteiner og Fiber Husk bidrar med rent og godt fiber fra psylliumfrøskall. Gelestoffene (vannløselige fiber) fra fiberhusk smører fordøyelsen og øker volumet i tarmen. Altså noe riktig godt for tarmen og jobbe med :-)

Alt dette gode for kroppen i en enkel og kjapp vaffel! Nyt! 


Dette trenger du:

3 kuler tint frossen spinat el to never fersk

1 egg

1 stor ss cottage cheese el creme fraishe

1 ss Fiber Husk

Ca 1/2 dl revet parmensanost

1/2 ts bakepulver

1 filet ansjos (trenger ikke salte da)

1 ss chiafrø

Krydre gjerne med litt chiliflak og pepper om du liker det. Uraffinert salt om du velger bort ansjosen.

La deigen stå å svelle i 5-10 min. Stek i vaffeljern til de er gylne og fine.

Dander med smør, god salat og pålegg.

NYT!