Personlig kostplan

Fokuset er deg og dine behov..

Det er faktisk mulig å spise seg frisk fra mange sykdommer. Jeg har opplevd det selv og lært gjennom mine studier, at vi kan være ganske så langt nede, men bli til de friskeste og mest energiske menneskene med litt endring i inntaket av mat. Vi har rett og slett spist oss friske. Ingen mirakelkur eller piller, bare ren og naturlig mat. Det fungerer gang på gang og jeg er sikker på det vil fungere på deg også, men du må være villig til å gjøre jobben selv. Jeg kan pushe deg, støtte og lytte til deg. Vi er alle så forskjellige og det må vi ta hensyn til i en slik prosess. For noen passer det med en streng start og komme fort igang, andre trenger mer tid og en mildere tilnærming. Noen merker fremgang etter første uke, mens andre må bruke år på å komme i balanse.

Og om du skulle være redd for at dette handler bare om grønnsaker, så gjør det ikke det. Vi må spise balansert og variert, nok av alt.

En personlig kostplan krever at du bruker en stund på forhånd og svarer ærlig på en del spørsmål. I etterkant må dialogen være åpen og oppriktig slik at vi begge kan gjøre jobben vår best mulig. Jeg vil så gjerne hjelpe deg til et bedre liv, uansett om målet er bedre helse, redusert vekt eller bare et bedre forhold til mat.

Ta kontakt om du ønsker hjelp!

Pris: kr 900,- for første time, kr 600,- pr oppfølgings time.