Yttervik søker SAMARBEIDSPARTNER

Er du glad i å lage mat, utdannet kokk eller bare har masse erfaring med å lage mat, ønsker å jobbe selvstendig, men mangler produksjonslokaler?  Da kan kanskje Yttervik være plassen for deg! 

Vi driver med selskapvirksomhet i flere lokaler på gården. I et 500 kvm drivhus byr vi på hageselskap med plass til over 100 mennesker. I fjøset har vi mindre lokaler med plass til maks 40 stk. Ellers på gården finnes det 10 soverom til utleie og flere kan være på planleggingsstadiet. Hele anlegget kan brukes til alt fra brylluper til mindre kurs/konferanse og møte lokaliteter. 

Vi har i 14 år laget maten selv for våre gjester. Nå trenger vi både ny inspirasjon og flere med på laget for å kunne utvikle oss videre. Vi ønsker oss en kreativ matutvikler som kan være i stand til å levere mat til alt fra store bryllup til mindre kurs, møter og arr. Vi ser for oss at du ønsker å ha ditt produksjons-kjøkken her i Yttervik og at du kan levere mat til våre selskap. Eventuelt at du ønsker å leie hele anlegget og drive dette etter våre og dine ønsker. I tillegg kan du drive catering, produsere småskala mat for salg eller utvikle andre ideer du måtte ha. Du trenger ikke være utdannet kokk, men fint om du har erfaring fra lignende arbeid og er i stand til å levere mat til mange, presist og med kvalitet. Se mer info i pdf som du kan laste ned nedenfor.

Målet vårt er at du ønsker å drive selvstendig drift med utgangspunkt i Yttervik. I et positivt, innovativt  og trivelig miljø. Det er viktig for oss at vi kan finne folk vi kan spille på lag med og som er på noenlunde samme frekvens. Derfor er det fint om du forteller mest mulig om deg selv og dine visjoner. Vi har laget et "søkeskjema" med en del spørsmål som du kan fylle ut om du ønsker det. Ønsker du å skrive noe eget så kan du selvfølgelig gjøre det. Har du bare lyst til å sende oss en melding så bruk kontaktskjemaet nedenfor. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe eller bare har lyst til å prate med oss. 

Vi venter spent på om akkurat du har lyst til å komme å bli en del av vårt miljø og vår hverdag. Kanskje kan vi sammen få utført mye spennende og vår takhøyde er høy for kreative ideer. 

Gleder oss til å høre fra deg!